metalen deuren van aluxdoors®
metalen deuren van aluxdoors®
metalen deuren van aluxdoors®
metalen deuren van aluxdoors®

Industriële glazen kantoorwanden

industriële Kantoorwanden met glas op maat


Wilt u uw kantoor opsplitsen doormiddel van een glazen kantoorwand of bepaalde ruimtes afzonderen van de rest van het kantoor doormiddel van een glazen afscheiding? Wij kunnen dit voor u realiseren, alle glazen kantoorwanden en metalen deuren worden op maat voor u geproduceerd.


zeer veel mogelijkheden met onze industriële glazen Kantoorwanden


Kiest u voor een zwart metalen industriële kantoorwand met glas die vrijwel niet te onderscheiden zijn van de echt stalen deuren met glas? Of kiest u toch voor een andere stijl, bijvoorbeeld een glazen kantoorwand met veel glas en weinig roedes? Wij kunnen verschilllende soorten klassiek en moderne glazen scheidingswanden voor u realiseren!


Onze glazen kantoorwanden zijn op veel verschillende manieren te personaliseren, dit kan door onder andere een vakverdeling ook wel roedeverdeling genoemd toe te passen in het glas of door een andere glassoort te kiezen bijvoorbeeld brons of grijs getint glas., wij passen overigens altijd veiligheidsglas toe. Ook kunt u de metalen kantoorwanden met glas personaliseren door de profielen een andere kleur te geven, standaard passen wij RAL 9005 (Zwart) toe op de profielen maar andere ral kleuren zijn ook mogelijk. Op die manier heeft ieder kantoor weer een perfect passend en unieke glazen kantoorwand of glazen afscheiding die volledig past bij de uitstraling naar uw klanten.


Ook montage op locatie


Wij verzorgen ook het inmeten en monteren op locatie, het maakt ons team niet uit of het in Amsterdam, Groningen, Maastricht of New York is onze vakmensen gaan erheen en monteren die glazen kantoorwanden!Benieuwd wat wij voor uw kantoorwand project kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op via het offerte formulier of via ons mail adres: sales@aluxdoors.com

U kan ons natuurlijk ook altijd bellen.


Industriële metalen kantoorwanden met glas
Metalen kantoorwanden met spiegelglas
Vergaderruimte met glazen metalen kantoorwanden
Industriële glazen scheidingswanden
Stalen kantoorwanden met glas